English Correct Spelling Mcqs

1- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Acommodate
B. Accommodate
C. Accomodate
D. Acomodate

Answer : B. Accommodate

2- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Existence
B. Exicetense
C. Exisstanse
D. Exicetence

Answer : A. Existence

3- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Indispensable
B. Indespenable
C. Indespensabel
D. Indispensible

Answer : D. Indispensible

4- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Proceed
B. Procede
C. Proscede
D. Proceede

Answer : A. Proceed

5- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Supersede
B. Superced
C. Superceed
D. Superseed

Answer : A. Supersede

6- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Separetely
B. Saperatly
C. Separately
D. Seperately

Answer : C. Separately

7- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Adwisory
B. Advisery
C. Advizory
D. Advisory

Answer : D. Advisory

8- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Imaginery
B. Imaginary
C. Imagenary
D. Imaginery

Answer : B. Imaginary

9- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Lebaratry
B. Labrotory
C. Laberotory
D. Laboratory

Answer : D. Laboratory

10- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Meleneum
B. Millenium
C. Millennium
D. Milenium

Answer : C. Millennium

11- Choose The Correct SPELLINGS ?

A. Abnormale
B. Abnarmal
C. Abnormal
D. Abnarmale

Answer : C. Abnormal

12- Choose The Correct SPELLINGS ?

A. Absilutely
B. Abselutely
C. Absulutely
D. Absolutely

Answer : D. Absolutely

13- Choose The Correct SPELLINGS ?

A. Acumulate
B. Accumulate
C. Accumolate
D. Accomulate

Answer : B. Accumulate

14- Choose The Correct SPELLINGS ?

A. Bankcurpt
B. Bankcorupt
C. Bankcrupt
D. Bankcriupt

Answer : C. Bankcrupt

15- Choose The Correct SPELLINGS ?

A. Biginning
B. Begning
C. Bignning
D. Begining

Answer : D. Begining

16- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Scisors
B. Sissors
C. Scessors
D. Scissors

Answer : D. Scissors

17- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Scientefic
B. Scintific
C. Scientific
D. Sceintific

Answer : C. Scientific

18- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Imaginery
B. Imaginary
C. Imagnary
D. Imajinery

Answer : B. Imaginary

19- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Phermacy
B. Pharmacy
C. Pharmecy
D. Phermasy

Answer : B. Pharmacy

20- Choose the CORRECT Spelling ?

A. Cangregation
B. Congrigation
C. Congregasion
D. Congregation

Answer : D. Congregation

1

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top