Fill in the Blanks English Mcqs

141- green pepper is very rich ______ vitamin c.

A. of
B. about
C. on
D. in

Answer : D. in

142- did you write the letter _____ ink?

A. in
B. on
C. about
D. of

Answer : A. in

143- can i come and sit _____ you ?

A. of
B. next
C. beside
D. around

Answer : C. beside

144- there is no one _____ ?

A. talking
B. talk
C. talked
D. to talk

Answer : D. to talk

145- he is ____ cold.

A. use to
B. using to
C. used to
D. user to

Answer : A. use to

146- it was so dark there ___ we couldn’t see anyting ?

A. that
B. there
C. this
D. than

Answer : A. that

147- The Weather is Pleasant _____ Summer ?

A. of
B. in
C. by
D. at

Answer : B. in

148- Ali Goes School _____ BUS ?

A. at
B. in
C. from
D. by

Answer : D. by

149- Here is the Book that he asked ____ ?

A. to
B. for
C. of
D. was

Answer : B. for

150- He Passed ____ Last night ?

A. to
B. in
C. away
D. at

Answer : C. away

151- Hassan is __ Good boy ?

A. a
B. an
C. the
D. of

Answer : A. a

152- Green Pepper is a very good source ____ Vitamin C.

A. to
B. of
C. for
D. in

Answer : B. of

153- The Horse Jumped ______ the Fence ?

A. at
B. for
C. since
D. over

Answer : D. over

154- He is interested _____ history.

A. on
B. in
C. of
D. about

Answer : B. in

155- It was kind _____ you to help.

A. of
B. in
C. about
D. on

Answer : A. of

156- Pakistan got victory _____ West Indies in cricket match.

A. to
B. from
C. on
D. over

Answer : D. over

157- Mega event happened ______half past seven.

A. In
B. At
C. For
D. On

Answer : B. At

158- Can I come and sit _____ you?

A. Of
B. Around
C. Next
D. Beside

Answer : D. Beside

159- Don’t be late ______ Office.

A. For
B. To
C. Along
D. with

Answer : A. For

160- Athar moved here _____ October.

A. In
B. At
C. On
D. From

Answer : A. In

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top