Synonyms Mcqs

41- What is the Synonym of TERRIBLE ?

A. Fluent
B. Stammer
C. Tragic
D. Happy

Answer : C. Tragic

42- What is the Synonym of NOTICEABLE ?

A. Well Dressed
B. Friendly
C. Polished
D. Prominent

Answer : D. Prominent

43- What is the Synonym of MEND ?

A. Appreciate
B. Recover
C. To make Worse
D. Strengthen

Answer : B. Recover

44- What is the Synonym of SENSE ?

A. Obstruct
B. Reopen
C. Let Free
D. Detect

Answer : D. Detect

45- What is the Synonym of ARDENT ?

A. Disreputable
B. Generous
C. Gentleman
D. Idealistic

Answer : B. Generous

46- What is the Synonym of Collapse ?

A. Pressure
B. Loose
C. Down
D. Slump

Answer : D. Slump

47- What is the Synonym of Lack ?

A. Deficiency
B. Elusion
C. Silent
D. Scratchy

Answer : A. Deficiency

48- What is the Synonym of Determination ?

A. Purpose
B. Festive
C. Firmness
D. Constant 

Answer : C. Firmness

49- What is the Synonym of District ?

A. Focus
B. Locality
C. Divert
D. Calm

Answer : B. Locality

50- What is the Synonym of Resist ?

A. Remain
B. Permit
C. Help
D. None of these 

Answer : D. None of these

51- What is the Synonym of Festive ?

A. Gloomy
B. Serious
C. Jovial
D. Somber 

Answer : C. Jovial

52- What is the Synonym of Objection ?

A. Ratification
B. Disapproval
C. Approval
D. Endorse

Answer : B. Disapproval

53- What is the Synonym of Destiny ?

A. Fortune
B. Freedom
C. Will
D. Motivation

Answer : A. Fortune

54- What is the Synonym of Potential ?

A. Confirm
B. Genuine
C. Possible
D. Proven 

Answer : C. Possible

55- What is the Synonym of Impatient ?

A. Incurious
B. Anxious
C. Reluctant
D. Hesitant

Answer : B. Anxious

56- What is the Synonym of Rivalry ?

A. Restrain
B. Bravery
C. Anxiety
D. Competition

Answer : D. Competition

57- What is the Synonym of Fragile ?

A. Delicate
B. Confess
C. Awful
D. Enquire

Answer : A. Delicate

58- What is the Synonym of Confiscate ?

A. Invalid
B. Nuptial
C. Dispossess
D. Bewildered

Answer : C. Dispossess

59- What is the Synonym of Dubious ?

A. Office
B. Trust
C. Obligatory
D. Unreliable

Answer : D. Unreliable

60- What is the Synonym of Unite ?

A. Separate
B. Dissolve
C. Combine
D. Leave 

Answer : C. Combine

2

4

5

6

7

8

9

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top