Synonyms Mcqs

81- What is the Synonym of IMMACULATE ?

A. Dirty
B. Pure
C. Filthy
D. Natural 

Answer : B. Pure

82- What is the Synonym of ADMIT ?

A. Obstruct
B. Deny
C. Confess
D. Caution 

Answer : C. Confess

83- What is the Synonym of ABBREVIATE ?

A. Outfit
B. Lengthen
C. Applaud
D. Shorten

Answer : D. Shorten

84- What is the Synonym of ARTIFICIAL ?

A. Man Made
B. Natural
C. Authentic
D. Real

Answer : A. Man Made

85- What is the Synonym of EXTRAVAGANT ?

A. Extreme
B. Scant
C. Ample
D. Loss

Answer : A. Extreme

86- What is the synonym of Fragile ?

A. Weak
B. Stylish
C. Ceasefire
D. None of these 

Answer : A. Weak

87- What is the Synonym of DILIGENT ?

A. Hardworking
B. Witty
C. Deliberate
D. Lazy 

Answer : A. Hardworking

88- What is the Synonym of CERTAIN ?

A. Doubtful
B. Disagree
C. Sure
D. Stranger 

Answer : C. Sure

89- What is the Synonym of INTERESTING ?

A. Appealing
B. Profit
C. Ugly
D. Dressing 

Answer : A. Appealing

90- What is the Synonym of YELL ?

A. Real
B. Scream
C. Happy
D. Artificial 

Answer : B. Scream

91- What is the Synonym of ARTIFICIAL ?

A. Natural
B. Authentic
C. Man Made
D. Real

Answer : C. Man Made

92- What is the Synonym of AMALGAMATION ?

A. Combination
B. Crowd
C. Thinking
D. Understanding

Answer : A. Combination

93- What is a synonym for Paralyzed ?

A. Disable
B. Energize
C. Revive
D. Mobilize

Answer : A. Disable

94- What is a synonym for Adequate ?

A. Insufficient
B. Excessive
C. Inadequate
D. Sufficient

Answer : D. Sufficient

95- What is a synonym for Permit ?

A. Disallow
B. Forbid
C. Authorize
D. Permit 

Answer : C. Authorize

96- What is a synonym for Carnival ?

A. Parade
B. Festival
C. Jamboree
D. Gala

Answer : B. Festival

97- What is the Synonym of Reckless ?

A. Faceless
B. Jobless
C. Print less
D. Careless

Answer : D. Careless

98- What is the Synonym of Fidelity ?

A. Finally
B. Friendly
C. Loyalty
D. Forgot 

Answer : C. Loyalty

99- What is the Synonym of Rescue ?

A. Help
B. Target
C. Gaurd
D. Teach 

Answer : A. Help

100- What is the Synonym of Cruel ?

A. Cunning
B. Caring
C. Strong
D. Brutal

Answer : D. Brutal

1

2

3

5

6

7

8

9

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top