Synonyms Mcqs

61- What is synonym of DIRE ?

A. Questionable
B. Urgent
C. Forth Right
D. Traitor

Answer : C. Forth Right

62- What is synonym of REFORM ?

A. Improvement
B. Destroy
C. Punish
D. Display

Answer : A. Improvement

63- What is synonym of PREVALENT ?

A. Wind
B. Rare
C. Servile
D. Widespread 

Answer : D. Widespread

64- What is synonym of MALIGN ?

A. Malicious
B. Respect
C. Slander
D. Splendid

Answer : C. Slander

65- What is synonym of OMIT ?

A. Recluse
B. Mistake
C. Destroy
D. Neglect

Answer : D. Neglect

66- What is the Synonym of RUSTICATE ?

A. Expel
B. Allow
C. Manage
D. Prevent 

Answer : A. Expel

67- What is the Synonym of ECCENTRIC ?

A. Abnormal
B. Easy
C. Greedy
D. Irritated 

Answer : A. Abnormal

68- What is the Synonym of APPALLED ?

A. Angry
B. Baised
C. Shocking
D. Neat

Answer : C. Shocking

69- What is the Synonym of LUMINOUS

A. Boring
B. Bright
C. Careless
D. Doubtful 

Answer : B. Bright

70- What is the Synonym of HAUGHTY ?

A. Conceited
B. Modest
C. Humble
D. Precious 

Answer : A. Conceited

71- What is the Synonym of Scoff ?

A. Believe
B. Make fun of
C. Commend
D. Threw up 

Answer : B. Make fun of

72- What is the Synonym of Stride ?

A. Sengit
B. Avoid
C. Talk
D. Walk

Answer : D. Walk

73- What is the Synonym of Profile ?

A. Representation
B. Outline
C. Discussion
D. Both A and B 

Answer : D. Both A and B

74- What is the Synonym of Reek ?

A. Stink
B. Fragrance
C. Hyper
D. Towards

Answer : A. Stink

75- What is the Synonym of Thawed ?

A. Defrost
B. Ruined
C. Accommodate
D. All of these 

Answer : A. Defrost

76- What is the Synonym of Diligently ?

A. Happily
B. Sadly
C. Barvely
D. Freely 

Answer : A. Happily

77- What is the Synonym of Perishes ?

A. Growing
B. Standing
C. Existing
D. Working 

Answer : C. Existing

78- What is the Synonym of Splash ?

A. Closing the door
B. Falling of rain
C. Flowing of water
D. Something falling into the water

Answer : D. Something falling into the water

79- What is the Synonym of Bluntly ?

A. Clearly
B. Hardly
C. Honestly
D. Quickly 

Answer : A. Clearly

80- What is the Synonym of Sloppy ?

A. Angrily
B. Carelessly
C. Foolishly
D. Nervously 

Answer : B. Carelessly

1

2

4

5

6

7

8

9

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top