Synonyms Mcqs

181- What is the Synonym of Paradox ?

A. Praise
B. Power
C. Puzzle
D. Dress

Answer : C. Puzzle

182- What is the Synonym of Censure ?

A. Sentence
B. Criticize
C. Common
D. Contend

Answer : B. Criticize

183- What is the Synonym of Covenant ?

A. Contract
B. Cancel
C. Convenient
D. Create

Answer : A. Contract

184- What is the Synonym of Prognosis ?

A. Identification
B. Preface
C. Forecast
D. Scheme

Answer : C. Forecast

185- What is the Synonym of Retrieve ?

A. Repeat
B. Repose
C. Retort
D. Recover

Answer : D. Recover

186- What is the synonym of "Generous"?

A. Selfish
B. Greedy
C. Kind
D. Mean 

Answer : C. Kind

187- What is the synonym of "Vigorous"?

A. Weak 
B. Slow
C. Fragile
D. Strong

Answer : D. Strong

188- What is the synonym of "Ponder"?

A. Ignore
B. Think
C. Avoid
D. Forget 

Answer : B. Think

189- What is the synonym of "Imitate"?

A. Copy
B. Create
C. Change
D. Destroy 

Answer : A. Copy

190- What is the synonym of "Reluctant"?

A. Willing
B. Eager
C. Ready
D. Hesitant

Answer : D. Hesitant

191- What is the synonym of "Tranquil"?

A. Noisy
B. Loud
C. Calm
D. Distributing 

Answer : C. Calm

192- What is the synonym of "Versatile"?

A. Inflexible
B. Rigid
C. Limited
D. Adaptable

Answer : D. Adaptable

193- What is the synonym of "Disperse"?

A. Scatter
B. Gather
C. Collect
D. Assemble 

Answer : A. Scatter

194- What is the synonym of "Morose"?

A. Cheerful
B. Gloomy
C. Friendly
D. Happy 

Answer : B. Gloomy

195- What is the synonym of "Eternal"?

A. Temporary
B. Everlasting
C. Short Lived
D. Brief 

Answer : B. Everlasting

196- What is the synonym of "Impeccable"?

A. Flawless
B. Imperfect
C. Faulty
D. Defective 

Answer : A. Flawless

197- What is the synonym of "Impede"?

A. Assist
B. Allow
C. Block
D. Promote 

Answer : C. Block

198- What is the synonym of "Skeptical"?

A. Certain
B. Sure
C. Confident
D. Doubtful

Answer : D. Doubtful

199- What is the synonym of "Prudent"?

A. Careless
B. Foolish
C. Wise
D. Reckless 

Answer : C. Wise

200- What is the synonym of "Resilient"?

A. Weak
B. Fragile
C. Brittle
D. Strong

Answer : D. Strong

1

2

5

6

7

8

9

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top