Antonyms Mcqs

41- What is the Antonym of Lose ?

A. Mislay
B. Have
C. Forget
D. Overlook

Answer : B. Have

42- What is the Antonym of Imminent ?

A. Forthcoming
B. Looming
C. Impending
D. Eventual

Answer : D. Eventual

43- What is the Antonym of Averse ?

A. Oppose
B. Hostile
C. Loath
D. Incline

Answer : D. Incline

44- What is the Antonym of Diverse ?

A. Assorted
B. Various
C. Equal
D. Sundry 

Answer : C. Equal

45- What is the Antonym of Harmony ?

A. Joy
B. Conflict
C. Solace
D. Success 

Answer : B. Conflict

46- What is the Antonym of CONCEAL ?

A. Criticize
B. Disclose
C. Collect
D. Enforce

Answer : B. Disclose

47- What is the Antonym of HUMILIATING ?

A. Respectful
B. Ignominious
C. Deceitful
D. Umbrage

Answer : A. Respectful

48- What is the Antonym of FLIPPANT ?

A. Vitality
B. Wear ness
C. Solemn
D. Enchant

Answer : C. Solemn

49- What is the Antonym of DEPRECIATE ?

A. Accept
B. Avoid
C. Deny
D. Appreciate

Answer : D. Appreciate

50- What is the Antonym of FIXED ?

A. Hesitant
B. Correct
C. Loose
D. Delay

Answer : C. Loose

51- What is the Antonym of Myth ?

A. Story
B. Innate
C. Parable
D. Fact

Answer : D. Fact

52- What is the Antonym of Loath ?

A. Willing
B. Neste
C. Brisk
D. Reluctant

Answer : A. Willing

53- What is the Antonym of Available ?

A. Unavailable
B. Functional
C. Obtainable
D. Accessable 

Answer : A. Unavailable

54- What is the Antonym of GARRULOUS ?

A. Aggressive
B. Silent
C. Nasty
D. Passive

Answer : B. Silent

55- What is the Antonym of ASTOUNDING ?

A. Degraded
B. Common
C. Lower
D. Never 

Answer : B. Common

56- What is the Antonym of SNAPPY ?

A. Annoying
B. Hasty
C. Nervous
D. Good-natured

Answer : D. Good-natured

57- What is the Antonym of DEPLETE ?

A. Bear
B. Help
C. Increase
D. Perform

Answer : C. Increase

58- What is the Antonym of Moist ?

A. Dry
B. Crisp
C. Hard
D. Solid 

Answer : A. Hard

59- What is the Antonym of Lofty ?

A. Low
B. High
C. Long
D. Level 

Answer : A. Low

60- What is the Antonym of Intriguing ?

A. Riveting
B. Dispiriting
C. Fascinating
D. None of these 

Answer : B. Dispiriting

2

4

5

6

7

8

9

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top