Top 100 Important Antonyms Mcqs Set-9

81- What is the antonym of “Carry”?

A. Hold
B. Support
C. Let fall
D. Embrace

Answer : C. Let fall

82- What is the antonym of “Chief”?

A. Servant
B. Friend
C. Guest
D. Cardinal

Answer : A. Servant

83- What is the antonym of “Accept”?

A. Refuse
B. Confirm
C. Approve
D. Admit

Answer : A. Refuse

84- What is the antonym of “Hidden”?

A. Oblique
B. Show
C. Backward
D. Miserable

Answer : B. Show

85- What is the antonym of “Temporary”?

A. Solid
B. Weak
C. Original
D. Permanent

Answer : D. Permanent

86- What is the antonym of “Fake”?

A. Fan
B. Original
C. Bold
D. Priceless

Answer : B. Original

87- What is the antonym of “Fantasy”?

A. Reality
B. Illusion
C. Fantastic
D. Imagination

Answer : A. Reality

88- What is the antonym of “Occupation”?

A. Pursuit
B. Hobby
C. Profession
D. Avocation

Answer : D. Avocation

89- What is the antonym of “Attain”?

A. Lose
B. Harbor
C. Credit
D. Crave

Answer : A. Lose

90- What is the antonym of “Tireless”?

A. Energetic
B. Driving
C. Unfailing
D. Exhausted

Answer : D. Exhausted

91- What is the antonym of “Abruptly”?

A. Hastily
B. Steadily
C. Suddenly
D. Precipitously

Answer : B. Steadily

92- What is the antonym of “Relax”?

A. Tense
B. Hungry
C. Dishonest
D. Insincere

Answer : A. Tense

93- What is the antonym of “Together”?

A. Separate
B. Positive
C. Problem
D. Loathe

Answer : A. Separate

94- What is the antonym of “Strange”?

A. Degrade
B. Intensify
C. Afraid
D. Familiar

Answer : D. Familiar

95- What is the antonym of “Total”?

A. Skill
B. Partial
C. Native
D. Excellent

Answer : B. Partial

96- What is the antonym of “Impromptu”?

A. Offhand
B. Planned
C. Spontaneous
D. Unprepared

Answer : B. Planned

97- What is the antonym of “Plump”?

A. Full
B. Round
C. Slim
D. Chubby

Answer : C. Slim

98- What is the antonym of “Commence”?

A. Start
B. Begin
C. Initiate
D. Conclude

Answer : D. Conclude

99- What is the antonym of “Congregate”?

A. Gather
B. Separate
C. Assemble
D. Combine

Answer : B. Separate

100- What is the antonym of “Nasty”?

A. Silly
B. Strange
C. Pleasant
D. Normal

Answer : C. Pleasant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top